pluszusters  

Onze PlusZusters zijn onze grootste plus. Zij zijn naast kraamverzorgende ook 

coach. Eigentijdse, vakkundige en bevlogen PlusZusters die over een schat aan kennis en ervaring beschikken en dit overdragen aan het gezin.

Onze PlusZusters stellen zich zo op dat jullie je thuis voelen in je eigen huis. Zij zijn als het ware onzichtbaar aanwezig en voelen aan wie jullie zijn en stemmen af wat jullie behoefte aan ondersteuning is.

De PlusZuster leert jullie vertrouwen op jezelf en je moederinstinct, want dat zit gewoon in je! KraamPlus richt zich op de zelfredzaamheid van ouders, zodat jullie na de kraamtijd zelfstandig verder kunnen. Er wordt veel aandacht besteed aan het voeden, leren begrijpen en verzorgen van jullie kindje.

 

Voor het leren begrijpen van jullie kindje bieden wij o.a. Dunstan-babytaal, zodat jullie leren horen wat je baby jullie duidelijk probeert te maken. Vaders reageren hier altijd erg enthousiast op, omdat zij dan actief iets met hun kleine kunnen doen. 

Onze PlusZusters zijn experts in de begeleiding bij borstvoeding en helpen bij het aanleren van de juiste technieken en vaardigheden om de borstvoeding te laten slagen. De darmen worden wel het tweede brein genoemd. Wat je eet is direct van invloed op hoe je je voelt. Een baby is hier extra gevoelig voor. Een gezonde start is dan ook mede afhankelijk van de leefstijl van de moeder. Onze PlusZusters ondersteunen jullie in dit proces, afgestemd op jullie gewenste leefstijl. 

Uiteraard respecteren wij je keuzevrijheid. Dat geldt ook bij de keuze voor kunstvoeding. De PlusZuster ondersteunt bij het nauwgezette bereiden en toedienen hiervan. 

 

De PlusZuster zet al haar kennis en ervaring in om kraamkwaaltjes waar kan te voorkomen of te verlichten. Door jarenlange ervaring en een goede afstemming op de kraamvrouw zorgt de PlusZuster dat je hier niet of zo weinig mogelijk last van hebt.

Zijn er al kinderen in het gezin? Dan betrekt de PlusZuster de broer(s) en/of zus(sen) bij de komst van de kleine, zodat zij op een positieve manier kunnen wennen aan de gezinsuitbreiding. Er is persoonlijke aandacht voor alle gezinsleden. 

Ook tijdens de kraamweek wil je je zo fit en gezond mogelijk voelen. Het kan een hele uitdaging zijn gezond te koken en te eten bij zo'n grootse gebeurtenis. De PlusZuster heeft er aandacht voor dat jullie gedurende de kraamweek lekkere en gezonde maaltijden en tussendoortjes krijgen. Uiteraard afgestemd op jullie smaak en behoefte. 

Onze PlusZusters bieden kwalitatief goede kraamzorg. Het zijn geregistreerde kraamverzorgenden, die bijblijven in de ontwikkelingen van hun vak en CAVE-geschoold zijn. Vanuit liefde voor het vak dragen zij bij aan een verantwoorde, goede en gezonde start. Een persoonlijke benadering staat hierbij voorop, protocollen zijn ondersteunend.  

Het allerbelangrijkste vinden wij dat jullie kennis en inzichten opdoen zodat jullie je kindje goed begrijpen en op jezelf durven vertrouwen, ook wanneer de kraamweek erop zit! 

Privacy & Cookie statement

Aanvullende leveringsvoorwaarden

KraamPlus Noord B.V. 

biedt kraamzorg in Noordoost-Nederland

©2016